Món Esport
Es complica el play-off d’ascens a Primera per un nou positiu
  • CA

El Reial Saragossa ha notificat que un dels seus jugadors ha donat positiu per coronavirus. Tota la plantilla havia passat els tests el dilluns 27 de juliol i els resultats havien estat negatius en la seva totalitat. Tanmateix, un futbolista ha començat a tenir els símptomes i en una nova prova, ha resultat positiu. Si el primer negatiu va ser fals i ja tenia la malaltia, podria haver contagiat altres companys durant els entrenaments.

D’aquesta forma, el Saragossa se suma a l’Almeria pel que fa a clubs amb futbolistes contagiats i que podrien haver encomanat el virus als altres membres de l’equip. Ambdós equips han de disputar el play-off d’ascens -encara sense dates pel cas Fuenlabrada, relacionat també amb el coronavirus- i aquesta fase final per determinar el conjunt que acompanyarà Cadis i Osca a Primera Divisió cada vegada es complica més.

Cal recordar que dos equips de Primera també han notificat casos de coronavirus entre els seus jugadors. El primer a fer-ho va ser el Reial Madrid. Mariano Díaz, davanter de Premià de Mar, està aïllat i complint els protocols. També ho està un futbolista del Sevilla, del qual no se’n coneix la identitat, i tots dos clubs haurien registrat negatius en la resta de jugadors.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa