Món Esport
Un jugador del Galatasaray podria perdre un ull per un accident amb un petard
  • CA

El jugador noruec del Galatasaray Omar Elabdellaoui està sent tractat de greus cremades a la cara després d’un accident durant la nit de cap d’any, quan un petard li va provocar seriosos danys especialment en un ull.

“El nostre jugador Omar Elabdellaoui ha estat ingressat després d’un desafortunat accident a casa seva durant la nit. L’afectació dels ulls, ja que té cremades en la cara, se sabrà després de més exàmens”, ha comunicat el Galatasaray.

Des de la televisió pública noruega s’assegura que el jugador podria perdre fins i tot un ull mentre els metges treballen sense descans en la recuperació del futbolista. L’entrenador del Galatasaray, Fatih Terim, i el vicepresident del club, Abdurrahim Albayrak, han acudit a l’hospital a preocupar-se del jugador.

A més, el dirigent del Galatasaray ha criticat la filtració d’unes fotos de les lesions del jugador en xarxes socials, per part a priori d’algun dels membres de l’ambulància, i ha afirmat que perseguirà els culpables per aquesta violació de la intimitat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa