Món Esport
Jordi Alba nega les diferències amb Luis Enrique: “No hem discutit mai”
  • CA

Tractat de pau signat. Jordi Alba ha comparegut davant els mitjans de comunicació després de l’entrenament de la selecció espanyola per posar punt final al debat sobre la seva mala relació amb Luis Enrique. El lateral esquerre ha assegurat que “mai he tingut cap problema amb ell” i que, per tant, “no ens hem de demanar perdó, ni jo a ell ni ell a mi”. “No ens hem trucat ni hem parlat. Sempre m’ha ajudat i m’ha semblat una persona molt bona. No s’ha d’oblidar res perquè mai ha passat res entre Luis Enrique i jo”, ha valorat el futbolista català.

 

No obstant això, tot i que Jordi Alba ha mostrat clares intencions d’enterrar (i restar importància) al conflicte, el jugador ha reiterat que no es penedeix d’haver dit que amb Ernesto Valverde les coses li anaven millor que amb el tècnic asturià: “Sí, ho vaig dir. No em penedeixo d’haver dit que vull jugar més. Tots els futbolistes tenen el desig de disputar els màxims minuts possibles. Tot es va treure de context. Amb Valverde tinc una gran relació, i si el dia de demà no em fa jugar, m’hauré d’aguantar.

 

El lateral ha dit que s’ha pres la convocatòria “amb tranquil·litat” perquè “la situació m’ha agafat en un moment en què ja havia madurat”, però tot i això també ha reconegut “que aquesta vegada m’ha fet més il·lusió venir”. “M’he sentit més estimat que altres vegades, he notat el suport de molta gent i això és d’agrair. M’encanta formar part d’una etapa tan il·lusionant per a tots“, ha afegit satisfet Alba.

 

Per últim, el blaugrana ha volgut enviar un missatge de confiança a Luis Enrique, a qui veu com un entrenador “amb molt caràcter” i del qual “només puc dir coses bones”. “És un gran entrenador, està fent una gran carrera i ha guanyat molts títols. Només he fet dos entrenaments, però ja he vist coses molts semblants al Barça. Com tothom, ell també ha evolucionat, però és un entrenador que tracta molt bé amb els jugadors i analitza perfectament els rivals. És un tècnic modern i segur que donarà alegries a la selecció“, ha sentenciat amb contundència.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa