Món Esport
Javier Tebas s’estaria plantejant dimitir com a president de LaLiga
  • CA

Javier Tebas es planteja dimitir com a president de LaLiga, segons ha informat la Cadena COPE. El màxim dirigent de la patronal no ha paït massa bé tot el rebombori que s’ha generat al voltant del brot de coronavirus al Fuenlabrada, que va comportar la suspensió del partit del conjunt madrileny contra el Deportivo i, en conseqüència, l’ajornament dels play-off d’ascens a Primera Divisió espanyola.

Sempre segons la informació citada, a Tebas l’ha afectat força el comunicat del Consell Superior d’Esports en què l’organisme que presideix Irene Lozano va carregar contra el Fuenlabrada i LaLiga. Està “molt tocat” i es pregunta “si val la pena continuar”. A més, la forta relació que existeix entre la seva família i el Fuenlabrada –el seu fill és el secretari del consell d’administració del club madrileny– tampoc no ajuda. Caldrà veure si les intencions del president de la patronal tiren endavant els pròxims dies.

La notícia arriba només un dia després que ElDiario.es revelés que Javier Tebas va demanar, ara fa dos anys, 130.000 euros al Fuenlabrada per assessorar-lo jurídicament. El document al qual va tenir accés el diari en qüestió va contradir les afirmacions del president de la Lliga de Futbol Professional, que sempre ha assegurat públicament que des del 2013 no ha prestat els seus serveis professionals a cap club.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: GAVANENC a juliol 24, 2020 | 19:33
    GAVANENC juliol 24, 2020 | 19:33
    Si, si os plau, un fatxe menys dirigint una entitat publica
  2. Icona del comentari de: Ai Tebas, cobrant... a juliol 25, 2020 | 22:19
    Ai Tebas, cobrant... juliol 25, 2020 | 22:19
    Un altre corrupte, si el fuenlabrada li paga 130.000 € què deu pagar el Madrid per tenir sempre el Var I l'àrbitre a favor.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa