Món Esport
Javi López deixa l’Espanyol
  • CA

Javi López, capità de l’Espanyol, ha rescindit el seu contracte amb el club blanc-i-blau un mes després d’haver-lo renovat. Aquesta estranya decisió ha fet que el vuitè perico amb més partits a Primera Divisió hagi d’abandonar l’equip de la seva vida a l’edat de 34 anys. El mític lateral esquerre andalús de l’Espanyol s’acomiadarà de l’afició el pròxim dilluns 24 d’agost a través d’una roda de premsa telemàtica.

Aquest moviment s’emmarca dins de l’estratègia de renovació de la plantilla, que gestionen el director esportiu Rufete i l’entrenador Vicente Moreno. López ha vist com, de la mateixa forma que Víctor Sánchez, ha de deixar el club després de moltes temporades de servei. L’andalús va arribar al filial perico procedent del planter del Reial Betis la temporada 2007-2008 i amb Mauricio Pochettino va fer el salt a Primera Divisió el curs següent.

Des de llavors es va convertir en un dels futbolistes més importants de l’Espanyol. Ha disputat un total de 283 partits oficials i ha marcat tres gols. Ha jugat a l’extrem dret i al mig del camp en algunes ocasions, però la seva posició preferent ha estat el lateral dret. Malgrat que les darreres temporades han arribat jugadors més joves per competir en aquesta posició, Javi López sempre s’ha acabat guanyant la titularitat, però la seva carrera a l’Espanyol ha hagut d’acabar de forma abrupta.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa