Món Esport
Javi Gracia es converteix en nou entrenador del València
  • CA

El València ha anunciat que l’entrenador per a la pròxima temporada serà el navarrès Javi Gracia. El tècnic, de 50 anys, té una àmplia experiència en diverses banquetes del futbol europeu, però el València és el seu repte més important fins al moment. Així, els xes busquen un tècnic que els torni a situar en el camí de la victòria i els èxits esportius com va fer Marcelino i com no ha estat capaç de fer Celades. Gracia ha signat un contracte que el vincula a l’entitat fins al 2022.

El València va culminar una temporada 2018-2019 amb uns grans resultats: va guanyar la Copa del Rei davant el Barça i es va classificar per a al Campions. Marcelino va ser l’autor d’aquests triomfs i era molt estimat pels afeccionats, però Peter Lim, propietari del club, no tenia una bona relació amb ell i el va despedir a inicis d’aquesta temporada. Celades es va haver de fer càrrec d’un equip trencat i no va ser capaç de repetir el que havia fet el seu predecessor i va fracassar, mentre que l’interí Voro va acabar la temporada amb uns resultats discrets.

Javi Gracia té ara un repte molt important entre mans, com és el de reflotar un equip que passa per un mal moment. El tècnic, nascut a Pamplona, ja fa més de 13 anys que entrena i ho ha fet en diversos països europeus. Destaca el seu pas pel Rubin Kazan rus, el Watford anglès, o l’Osasuna i el Màlaga a la Lliga espanyola.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa