Quantcast
Itàlia no permetrà partits amb públic fins que es trobi la vacuna contra el coronavirus – Món Esport

Itàlia no permetrà partits amb públic fins que es trobi la vacuna contra el coronavirus

Sandra Zampa, subsecretària de Sanitat italiana, deixa ben clar que no es permetrà la presència d’afeccionats als estadis “fins que hi hagi les condicions de màxima seguretat”

Mentre la FIFA, la UEFA i les Lligues nacionals elaboren protocols per tornar a la feina tan aviat com sigui possible i les mesures sanitàries ho permetin, els governs continuen duent a terme les seves mesures per intentar frenar la propagació de la Covid-19. A França, per exemple, les darreres decisions d’Emmanuel Macron han obligat el Tour de França a buscar-se noves dates i la Lliga d’handbol a coronar campió el PSG en considerar que, sense públic, la competició no tenia cap mena de sentit.

A Itàlia, la situació tampoc no és massa diferent. Sandra Zampa, subsecretària de Sanitat italiana, ha deixat ben clar aquest dimarts que no es permetrà la presència de públic a les grades “fins que no hi hagi una vacuna contra el coronavirus”, que ja ha provocat la mort de més de 20.000 persones al país transalpí. “Crec que es pot renunciar al futbol un mes més. Crec que si ho fem, el futbol podrà tornar sense ser cap catàstrofe. Però a porta tancada. Els estadis plens només els veurem quan tinguem la vacuna”, ha afegit.

Més informació

Nou comentari