Investiguen el presumpte arreglament del Getafe-Vila-real de la temporada passada

El club madrileny desmenteix la informació i defensa Jorge Molina, esquitxat per la trama Oikos

LaLiga ha reaccionat aquest divendres a noves informacions sobre el cas Oikos, la recerca judicial contra l’arreglament de partits de futbol, en relació amb el partit Getafe-Vila-real de la temporada 2018/19, amb l’obertura d’un expedient d’informació reservada. “Davant les informacions aparegudes sobre el cas Oikos, les diligències del qual són reservades per a les parts personades tal com disposa l’art. 301 de la Llei d’Enjudiciament Criminal i no tenen caràcter públic fins a l’obertura el judici oral, LaLiga informa que ja ha procedit a l’obertura d’un expedient d’informació reservada”, ha comunicat la patronal.

La informació a la qual es refereix LaLiga és a la suposada recerca policial sobre el jugador del Getafe Jorge Molina, que hauria estat en contacte amb els líders de la trama per un arreglament d’aquell últim partit de la passada temporada. El nom de Molina apareixeria en una les converses intervingudes a Carlos Aranda, suposat cap de la trama al costat de Raúl Bravo. El davanter del club madrileny ha assegurat a la Cadena COPE que és innocent i que no sap res d’aquesta conversa filtrada als mitjans. Ja s’ha posat en contacte amb el seu advocat per defensar-se. Per part seva, LaLiga, “que es va personar com a acusació particular en el cas Oikos”, recorda que “adoptarà totes les mesures legals que siguin necessàries per a l’aclariment dels fets investigats”.

“El nostre compromís amb la integritat de la competició des de fa diverses temporades és una de les normes d’actuació fonamentals per part de LaLiga, i aquest compromís sempre està present, tal com ha quedat acreditat en resolucions judicials recents”, ha afegit la patronal. Per part seva, el Getafe ha emès un comunicat per defensar el seu jugador i condemnar “la difusió d’aquesta notícia infundada”. “El Getafe vol brindar el seu suport incondicional a Jorge Molina i lamentar la greu vulneració al seu dret fonamental a la presumpció d’innocència. Difonem un missatge de rebuig i desmentiment categòric de qualsevol implicació relacionada amb aquest assumpte i a aquesta mena de conducta”, ha dit el club.

“La difusió d’aquesta notícia infundada i injustificada malmet la imatge del nostre jugador, del seu entorn personal i familiar i per extensió la d’aquesta entitat”, ha afegit, disposat a prendre accions legals contra els qui difonguin “manifestacions tan greus”. “El Getafe CF condemna públicament aquest tipus de conductes i no tolerarà que es taqui la seva reputació, ni es tolerarà que es dubti de la seva integritat”, ha finalitzat el seu comunicat.

Més informació

Nou comentari