Món Esport
Greu altercat entre la Policia Nacional i jugadors de la selecció peruana

Aquest passat dilluns, ha succeït a Madrid un fet surrealista. Jugadors de la selecció del Perú, que estan concentrats a la capital de l’Estat per a la disputa d’un partit amistós, aquest dimarts contra el Marroc, han tingut un altercat amb agents de la Policia Nacional. El desencadenant d’això ha estat la concentració d’aficionats del combinat sud-americà davant l’hotel en el qual els seus jugadors estaven allotjats, i una tensió que s’hi ha viscut.

Concretament, i tal s’aprecia en les imatges, un agent de la Policia Nacional va empentar el jugador Yoshimar Yotún, per fer-lo retrocedir dins del tumult de gent que hi havia en aquell moment. Si bé qualsevol violència hauria de ser injustificable contra qualsevol persona, aquest agent va confondre el futbolista amb un aficionat. Un cop Yotún va rebre l’empenta, s’hi va tornar, tot empentant el policia. A partir d’aquí va ser quan van començar les càrregues policials i, en definitiva, els altercats entre diversos policies i futbolistes.

La situació surrealista, però, no es va quedar allà. A conseqüència d’aquests altercats, la Policia Nacional va detenir el jugador Pedro Gallese, un dels participants de la trifulca. Aquest va ser traslladat a la comissaria. Allà, va estar en llibertat sense càrrecs, i, segons diverses fonts, va haver de declarar durant diverses hores. Finalment, el porter va acabar tornant a la concentració sense conseqüències penals. Posteriorment, en declaracions al programa de televisió América Deporte, Gallese ha explicat que simplement volien saludar els aficionats, i que van començar a rebre els cops.

La Federació Peruana de Futbol respalda els seus jugadors

Per la seva banda, la Federació Peruana de Futbol (FPF) ha emès un comunicat en el qual “lamenta els fets ocorreguts a Madrid, on es realitzava el tradicional banderazo dels seguidors en suport a La Bicolor. La FPF és totalment solidària i dóna suport al nostre seleccionat Pedro Gallese a qui, com correspon, hem acompanyat des que es va suscitar l’incident als exteriors de l’hotel de concentració de la selecció, previ al partit amistós contra el Marroc”.

Un representant de la Policia Nacional, molt crític amb els jugadors peruans

Per la seva banda, Radio Marca ha entrevistat el subinspector de la Policia Nacional, Alfredo Perdiguero, qui ha estat molt crític amb l’actitud dels jugadors peruans: “Pensaran que tenen dret de pernada, per dir-ho d’una manera comuna, però evidentment no en tenen. A sobre, que algú vulgui deixar-nos a nosaltres com a dolents manipulant el vídeo…“.

D’altra banda, Perdiguero ha lamentat que “mai he vist que uns policies vagin a protegir o acordonin una salutació i siguem nosaltres els agredits”. Finalment, ha expressat que “igual que va passar amb el fill del president del Barcelona, que va agredir la seva parella i un company, se’l va posar en llibertat per pressions saltant-se el protocol”.



Més notícies
La trama Oikos traspassa fronteres: la Policia Nacional certifica possibles arreglaments a Itàlia
Notícia: La trama Oikos traspassa fronteres: la Policia Nacional certifica possibles arreglaments a Itàlia
Comparteix
Un total de 14 persones han estat detingudes en aquesta segona fase de l'operatiu desenvolupat de manera conjunta a Espanya i Itàlia
La Policia Nacional encercla aficionats del Barça per dur estelades i reclamar la independència
Notícia: La Policia Nacional encercla aficionats del Barça per dur estelades i reclamar la independència
Comparteix
Un grup de seguidors culers denuncien l’incident a través de les xarxes socials
La Policia Nacional deporta a l’Argentina un líder dels ultres del Boca Juniors
Notícia: La Policia Nacional deporta a l’Argentina un líder dels ultres del Boca Juniors
Comparteix
El cos ha informat que no ha deixat entrar a Espanya Maxi Mazzaro, antic número dos de 'La Doc'e, un col·lectiu de barres brava del Boca Juniors
[VÍDEO] Piqué, entre llàgrimes: “Ha hagut de venir la Policia Nacional i la Guàrdia Civil per actuar així”
Notícia: [VÍDEO] Piqué, entre llàgrimes: “Ha hagut de venir la Policia Nacional i la Guàrdia Civil per actuar així”
Comparteix
El central del Barça s'emociona a la zona mixta del Camp Nou mentre critica l'actuació policial i les decisions del govern espanyol envers el referèndum

Comentaris

  1. Icona del comentari de: M'importa una merda a març 28, 2023 | 21:39
    M'importa una merda març 28, 2023 | 21:39
    M'importa una merda
  2. Icona del comentari de: Varist a març 28, 2023 | 22:46
    Varist març 28, 2023 | 22:46
    Perdiguero gañàn
  3. Icona del comentari de: vendetta a març 29, 2023 | 08:08
    vendetta març 29, 2023 | 08:08
    haaa putaejpanyasemprer
  4. Icona del comentari de: Ricard a març 29, 2023 | 09:38
    Ricard març 29, 2023 | 09:38
    Veig que els castellans es barallen amb tothom.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa