Món Esport
Iniesta: “La situació és molt incòmoda, angoixant i preocupant”

Andrés Iniesta ha enviat, des del Japó, un “missatge de suport, d’ànims i de presa de consciència en aquesta situació tan greu i complicada que estem vivint aquestes setmanes” per culpa de la propagació del coronavirus, que l’OMS ja fa temps que considera una pandèmia. En el podcast setmanal Inside Sports Business de Sports & Life, el manxec s’ha dirigit als afeccionats del món del futbol i els ha instat a fer cas “als protocols, a les indicacions i a les recomanacions que ens estan fent els professionals”.

“Al Japo ja fa setmanes que les escoles estan tancades i que pràcticament no sortim al carrer. Sembla que la situació s’està normalitzant. Estem pendents de tot el que està passant a Espanya, on tenim els nostres familiars i amics. No deixem de pensar en el que està passant. Molts ànims a tothom. I vull enviar un missatge d’agraïment etern a tots els metges i infermers que estan treballant per intentar solucionar la crisi com més aviat millor”, han estat les paraules d’Iniesta en el programa d’una agència que desenvolupa projectes esportius i treballa amb institucions, clubs i jugadors com el mateix Iniesta, Samper, Brahim o Junior Firpo.

El lateral esquerre del Barça, de fet, també ha participat en el programa i hi ha dit la seva. El futbolista dominicà, nacionalitzat espanyol, ha revelat que “des del club ens han demanat que anem entrenant i que intentem no perdre la forma, encara que una mica segur que la perdrem perquè no és el mateix”. Ell, com a mínim, “tinc un entrenador que m’ajuda i que m’ho posa tot més fàcil”. Respecte a la gestió del seu temps lliure sense poder-se moure de casa, Junior ha explicat que “intento entretenir-me amb la meva filla i la meva dona, jugo a la consola amb els amics i intentem inventar-nos nous jocs de taula a casa”. “M’ha marcat una rutina que fa que el dia a dia em sigui més fàcil”, ha sentenciat.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa