Món Esport
Iniesta agraeix que li posin pantalons a una estàtua seva on sortia despullat
  • CA

Aquest mes de juliol farà deu anys que la selecció espanyola de futbol va guanyar el Mundial de Sud-àfrica davant Holanda amb el mític gol d’Andrés Iniesta a la prórroga. Aquesta diana va portar el manxeg al saló de la fama, per ampliar una mica més la llegenda que un any enrere ja havia establert a Stamford Bridge i que havia anat fent gran durant tota la seva trajectòria com a jugador, com a un dels millors migcampistes de la història d’aquest esport.

Iniesta va rebre tot tipus d’homenatges i reconeixements després del gol a Johannesburg però és que encara ara, deu anys més tard, recull fruits d’aquell moment històric. L’Ajuntament d’Albacete, aprofitant que el migcampista, nascut al municpi de Fuentealbilla, és un dels seus fills predilectes, ha encarregat una estàtua en honor seu.

L’acudit apareix en el moment en el qual l’Ajuntament va decidir fer pública una fotografia quan l’estàtua encara estava a mitja construcció el mes de novembre i es podien veure els genitals d’Iniesta. Després que tothom en fes broma, han corregut a posar pantalons a la figura i el manxeg ho ha agraït amb un missatge a les xarxes socials amb to simpàtic.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa