Món Esport
La iniciativa de LaLiga per homenatjar “els herois del coronavirus” quan torni el futbol

El president de LaLiga, Javier Tebas, ha explicat la iniciativa Aplauso infinito, un “homenatge als herois de la Covid-19 que es farà en el minut 20 de cada partit de la Primera i Segona Divisió espanyoles i consistirà en aplaudiments gravats pels afeccionats que es reproduiran pels altaveus dels estadis, ja que els compromisos seran a porta tancada.

“L’aplaudiment infinit és una acció que emprendrem a LaLiga com a homenatge a tots els herois de la crisi del coronavirus, des dels sanitaris i cossos de seguretat fins als empleats que no han deixat de treballar”, ha declarat a El Partidazo de Movistar. La patronal ha creat una direcció perquè els aficionats puguin pujar la gravació dels seus aplaudiments.

“Torna la Lliga Santander i volem que l’afició se segueixi fent notar als estadis. L’esforç de tothom durant aquests mesos mereix un monument i nosaltres farem el nostre homenatge particular amb aplaudiments en cada partit, també els de la Lliga SmartBank”, ha afegit. Els partits no s’aturaran, però els aplaudiments se sentiran durant 30 segons.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa