Món Esport
Inesperada derrota d’Espanya a Ucraïna (1-0)
  • CA

La selecció espanyola de futbol ha cedit la seva primera derrota en la fase de grups de la Lliga de Nacions en la seva visita a Ucraïna (1-0), en la quarta jornada. Davant d’uns 20.000 espectadors, símbol del gradual retorn als estadis després de la pandèmia del coronavirus, els de Luis Enrique han tornat a evidenciar problemes de cara a porteria i han pagat cara la seva falta d’encert quan el migcampista del Dinamo de Kíev Viktor Tsyhankov ha sorprès David de Gea en una acció puntual.

El tècnic asturià ha apostat per recuperar a un nou pur com Rodrigo, al qual han acompanyat a les bandes Ansu Fati, el més destacat davant els ucraïnesos en el duel disputat al setembre, i Adama Traoré, gran novetat en l’onze. En la primera meitat, la selecció espanyola ha comptat amb bones aproximacions, però han perdonat Ucraïna i els d’Andriy Shevchenko ho han aprofitat per aconseguir un triomf històric amb una esgarrapada quan quedava menys d’un quart d’hora per al final.

Malgrat tot, Espanya encara conserva el lideratge del Grup 4 amb set punts, un més que els ucraïnesos, que aconsegueixen la seva primera victòria davant Espanya, i que Alemanya, que ha empatat a casa contra Suïssa (3-3). Al novembre, la lluita per la classificació es resoldrà.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ramon a octubre 14, 2020 | 15:16
    Ramon octubre 14, 2020 | 15:16
    Ucraïna sí que és nació, espanyols i coscubieles? I exactament des de quan?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa