Món Esport
Indignació a l’Argentina amb els empleats que van fotografiar-se amb el cadàver de Maradona
  • CA

Indignació a l’Argentina. Un treballador de la funerària Pinier, l’encarregada de realitzar els serveis de vetlla i enterrament de Diego Armando Maradona, va aprofitar el seu lloc de treball per fer-se una fotografia amb el cadàver de l’exfutbolista. El cas no va trigar a fer-se viral i, és clar, va arribar a mans de Matías Morla, advocat i gran amic d’El Pelusa.

El lletrat ha denunciat públicament els fets. “Davant la difusió d’una imatge d’en Diego en el seu llit de mort, m’ocuparé personalment de trobar el canalla que s’ha fet aquesta foto. Pagaran tots els responsables d’aquest acte de covardia”, ha piulat. Poc després la premsa argentina ha revelat que l’empleat en qüestió, Diego Molina, ha estat acomiadat per la seva empresa i ja s’ha disculpat de forma privada amb la família de Maradona.

El desenllaç dels fets no ha satisfet Matías Morla, que ha deixat molt clar que “per la memòria del meu amic, no descansaré fins que el canalla pagui per l’aberració que ha comès”. Paral·lelament, s’ha obert una investigació, ja que s’ha demostrat que altres treballadors també es van fer fotos amb el cadàver del mític ‘10’. Un d’ells, Claudio Fernández, ha demanat perdó públicament en una entrevista a la ràdio argentina Radio 10. “Estàvem acomodant-lo per endur-nos-el i ens van fer la foto amb el meu fill”, ha justificat.

“Jo li vaig fer el servei al pare i al cunyat de Maradona. Mai havia fet això. Vaig tenir-lo a prop quan vivia i no em vaig fer mai cap foto amb ell. Sé que molta gent s’ha ofès i s’ho ha pres malament. M’estan trucant de tot arreu. El que vaig fer no va ser intencionat. A la foto es veu com estic movent el cap”, ha explicat abans d’informar que també ha estat acomiadat.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: Me la suda el Pelusa! a novembre 27, 2020 | 15:23
    Me la suda el Pelusa! novembre 27, 2020 | 15:23
    Hi ha coses molt mes importants, ara per ara...
  2. Icona del comentari de: Ramon a novembre 27, 2020 | 19:06
    Ramon novembre 27, 2020 | 19:06
    Ara ens recorden l'entrada de Goikoetxea que li va trencar, crec, el fèmur. També s'ha recordat que la temporada anterior, també al Camp Nou, havia fet tres quarts del mateix amb Schuster. El que no ens recorden els mitjans, però, és que arran d'aquella doble salvatjada Goikoetxea es va convertir entre els espanyols en un heroi, un màrtir i algú estimadíssim. Dedicat als imbècils que garlen que la catalanofòbia és reacció al procés independentista.
  3. Icona del comentari de: Ramon a novembre 27, 2020 | 19:09
    Ramon novembre 27, 2020 | 19:09
    Per aquelles dates ETA matava espanyols dia sí, dia també. De vegades molts alhora. Tanmateix, mai no hi va haver bascofòbia, I Garaikoetxea es va convertir en un heroi per als espanyols. Havia de saludar les ovacions que li retien tots els públics espanyols. Es va muntar una campanyassa per rebaixar-li la sanció (com així va ser). Va acabar sent seleccionador espanyol i tot!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa