Món Esport
Illa veu poc probable que la pròxima edició de la Lliga comenci amb públic a les grades
  • CA

El ministre de Sanitat, Salvador Illa, no creu que la pròxima temporada en el futbol espanyol, que té previst començar el 12 de setembre, pugui fer-ho amb públic, encara que ha demanat paciència per veure com evolucionen els esdeveniments respecte a la pandèmia del coronavirus i les seves respectives mesures per combatre’l. “No veig que es pugui començar la Lliga amb públic el 12 de setembre, però esperarem com evolucionen els esdeveniments. Si s’hagués de prendre la decisió avui, jo no ho veig possible, però ja veurem com evolucionen les coses i el CSD prendrà la decisió final”, ha dit Illa en declaracions a El Partidazo de la Cadena COPE.

“El problema és l’arribada i la sortida als estadis. Aquí es concentra tota la gent a la mateixa hora i jo crec que és una situació evitable, que ens faria córrer un risc innecessari. Ha de prevaldre la prudència i el respecte a les opinions que ens donen els tècnics i els experts“, ha recalcat. En aquest sentit, el ministre de Sanitat ha realitzat una crida per als pròxims dies de cara al desenllaç de la temporada. De la mateixa forma que no hi ha públic en els estadis, Illa ha demanat responsabilitat en les celebracions per a un títol, un ascens o una permanència.

“Estic preocupat i vull aprofitar aquest micròfon per demanar als afeccionats que expressin la seva alegria a casa seva i a les xarxes socials. Hem d’evitar les concentracions massives al carrer. Cal actuar de manera responsable per no posar en risc això que tant de temps i esforç ens ha costat aconseguir“, ha sentenciat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa