Món Esport
La idea de Tebas per poder acabar la Lliga si no pot reprendre’s fins al maig

La Federació Espanyola i la Lliga ja han deixat clar, per activa i per passiva, que volen que la temporada 2019/20 finalitzi “sigui com sigui”. L’entitat que presideix Luis Rubiales ha elaborat un pla de xoc per poder reprendre la competició tan bon punt es normalitzi la situació originada pel coronavirus i l’organitzadora de la competició de la regularitat, és clar, no és menys. Javier Tebas ja està fent tots els càlculs per poder culminar el torneig sense que impliqui una modificació exhaustiva del calendari de la temporada vinent.

“Estem quadrant els calendaris de 30 països més la Champions i l’Europa League. No és fàcil. Ens movem tenint en compte diversos supòsits. El millor seria reprendre la competició el 23 d’abril. En el pitjor escenari, la idea és començar-la el 14 de maig. En aquest cas, podríem jugar quatre partits en 10 dies i anar alternant la Lliga amb competicions europees. I podria ser que coincidissin partits de totes les competicions. Ho estem quadrant tot i ho estem fent tot perquè sigui possible”, ha declarat a Mundo Deportivo.

El president de LaLiga també ha concedit una entrevista al diari AS, en la qual ha aprofitat per respondre a la polèmica sobre els tests de coronavirus que alguns clubs han rebutjat perquè “hi ha col·lectius més necessitats”. “S’està fent molta demagògia amb aquesta qüestió. Vam encarregar els tests un o dos dies abans de l’estat d’alarma. No entraré a valorar actes que es fan posteriorment per una pressió social. Sé molt bé quina és la realitat de cada club, però prefereixo no comentar-la”, ha explicat.

Tebas, és clar, no ha pogut evitar respondre a les crítiques de Rubiales, que el va acusar d’antipatriota pel cas de les proves als futbolistes. “Cada vegada que parla ho fa per atacar la Lliga des de la ignorància i el populisme barat. Hi estem acostumats. Nosaltres, ara, hem d’estar centrats a treballar, que és la nostra feina. Ja arribarà el moment de contestar”, ha opinat amb contundència el president de la Lliga.Comentaris

  1. Icona del comentari de: Pot ser a març 19, 2020 | 14:37
    Pot ser març 19, 2020 | 14:37
    Quantes voltes donaran per no suspendre la lliga i fer campio al Barça. Si el Madrid fora lider ja faria dies que l'haurien suspes.
  2. Icona del comentari de: valeri a març 19, 2020 | 18:40
    valeri març 19, 2020 | 18:40
    Amb el gran problema de salut publica que tenim, surt aquest gamarús a parlar de la Liga de futbol; aquesta es la categoria dels dirigents espanyols,siguin del ram que siguin. ¿Com es pot ser tan pocasolta?.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa