Món Esport
Mor Hugo, el Maradona que no va aconseguir triomfar
  • CA

Hugo Maradona, germà petit del famós Diego, ha mort als 52 anys a casa seva, a la localitat napolitana de Monte di Procida, a causa d’una aturada cardiorespiratòria. El diari esportiu italià La Gazzetta dello Sport ha confirmat aquesta informació i ha explicat que els serveis mèdics han arribat a temps per intentar-li salvar la vida, però que no han pogut fer res per impedir la seva mort. Aquesta notícia ha arribat un any i un mes més tard que la defunció del seu germà Diego revolucionés el món.

Hugo Maradona va néixer a Lanús, Buenos Aires, el 9 de maig de 1969. De la mateixa manera que el seu germà, va començar a jugar a futbol de ben petit i els seus primers passos com a professional també els va fer a l’Argentinos Juniors. La seva posició era la de migcampista. Allà va destacar relativament i, empès per l’estela que havia deixat el Pelusa, el Nàpols el va fitxar el 1987. Fins al moment eren carreres molt similars, però a Itàlia Hugo Maradona va fracassar i, després d’un breu pas per l’Ascoli, va abandonar el país transalpí.

Entre el 1988 i el 1990 va viure la millor etapa professional, ja que va aconseguir jugar al Rayo Vallecano, a Primera Divisió. Va marcar 9 gols en 64 partits. Tot i això no va trobar cap equip millor i va donar voltes pel món fins que va arribar al Japó, on el futbol es trobava en una fase molt incipient, però on sí que va poder ser un futbolista destacat. Es va retirar el 1999 amb només 30 anys, posant de manifest que la seva carrera, semblant en els seus inicis a la del seu germà, va ser un autèntic fracàs. Posteriorment va intentar fer més fortuna a les banquetes, però tampoc no ho va aconseguir.



Més notícies
La campanya contra la violència del Club Esportiu Europa | CE Europa
El Tribunal Constitucional es cola a les innocentades del món del futbol
Notícia: El Tribunal Constitucional es cola a les innocentades del món del futbol
Comparteix
El Club Esportiu Europa ha fet fortuna amb una notícia molt divertida
Iago Aspas i Clément Lenglet, durant un partit | Europa Press
La Covid colpeja la Lliga, però els jugadors s’ho prenen amb humor
Notícia: La Covid colpeja la Lliga, però els jugadors s’ho prenen amb humor
Comparteix
Iago Aspas, davanter centre del Celta, s'ha fet viral amb una piulada de broma

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa