Món Esport
LaLiga publica els horaris del Depor-Fuenlabrada i el calendari del play-off d’ascens
  • CA

El cas Fuenlabrada comença a veure la llum. LaLiga ha decidit no suspendre el partit entre el Depor i els madrilenys i ha decidit una data imminent. Aquest partit que quedava penjat de la darrera jornada de Segona es disputarà el pròxim dimarts dia 5 d’agost a les 20h. Els gallecs ja no tenen res en joc, són equip de Segona B, mentre que el Fuenlabrada sí que opta a una plaça pel play-off d’ascens, que deixaria l’Elx fora. 

El Depor s’ha negat a fer-se les proves de coronavirus abans de disputar aquest duel i podria ser que es neguessin a jugar-lo. L’objectiu dels gallecs és demanar una repetició de l’última jornada de Lliga perquè pugui ser realment unificada. En qualsevol cas, si aquesta demanda no prospera i no es presenten al partit, el Fuenlabrada guanyaria automàticament per 3-0 i passaria a jugar les semifinals del play-off d’ascens a Primera Divisió contra el Saragossa.

L’altra eliminatòria és la que enfrontarà Girona i Almeria. La intriga i la inquietud ja s’han acabat i ja hi ha dates per a aquests enfrontaments. L’anada de les semifinals serà el 13 d’agost i la tornada el 16. En el cas dels catalans i andalusos, primer a Montilivi i després a l’Estadi dels Jocs Mediterranis Les finals que desvelaran quin equip pujarà a Primera es jugaran els dies 20 i 23 del mateix mes, també a doble partit.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa