Món Esport
L’hora de la veritat: Sabadell, Barça B i Cornellà, a un pas de Segona
  • CA

El futbol català es prepara per gaudir d’un diumenge d’emocions fortes. El Sabadell, el filial del Barça i el Cornellà es jugaran l’ascens a la Segona Divisió espanyola: arlequinats i blaugrana s’enfrontaran en una de les finals, mentre que els verds es disputaran l’altra plaça de la Lliga Smarbank amb el Castelló.

Els quatre equips supervivents del play-off d’ascens provenen del Grup 3. Els guanyadors de les dues eliminatòries decisives s’afegiran al Logroñés i el Cartagena, que van certificar la seva participació en la pròxima edició de la Segona Divisió el cap de setmana passat. Ocuparan els llocs del Numància, el Deportivo, l’Extremadura i el Racing, que han descendit.

L’acció començarà a les 20.00 hores al Municipal Antonio Lorenzo Cuevas de Marbella, amb el duel català entre el Sabadell i el filial del Barça. Els arlequinats arriben a la cita després de desfer-se, als penals, de l’Atlètic de Madrid B i la Cultural Leonesa; els blaugrana han deixat enrere el Valladolid Promesas i el Badajoz. Vallesans i barcelonins volen tornar a Segona cinc i tres anys després, respectivament.

D’altra banda, a les 22.00 hores es tancarà el play-off exprés a La Rosaleda amb l’enfrontament entre el Castelló i el Cornellà. L’equip valencià va perdre l’oportunitat de pujar contra el Logroñés, però va saber refer-se davant el Peña Deportiva; el conjunt del Baix Llobregat, per la seva banda, afronta el partit més important dels seus gairebé 70 anys d’història, ja que mai no ha militat a la divisió de plata.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa