L’Holanda de De Jong supera Alemanya en un partidàs (2-4)

La selecció d’Holanda ha vençut Alemanya (2-4) en un partit molt complet de l’equip dirigit per Ronald Koeman, que els permet entrar de ple en la lluita per aconseguir, com a mínim, la segona posició del grup C en la fase de classificació per a l’Eurocopa del 2020. Frenkie de Jong ha estat l’autor del primer gol dels visitants, que ha suposat la primera pedra de la remuntada, i, a part, ha conduït el joc del seu equip.

Els Països Baixos han estat a un gran nivell i han ofert una segona part esplèndida. El futbol dels ‘oranjes’ ha estat sublim davant una Alemanya que no ha trobat el camí de l’èxit malgrat prendre avantatge en el marcador. Serge Gnabry ha inaugurat el marcador al cap de nou minuts després d’un rebot.

De Jong ha empatat a l’hora de partit després de resoldre amb gran habilitat una pilota al centre de l’àrea. El jugador del Barça ha esquivat un rival i ha afusellat Neuer, que ha tornat a obrir el debat en la porteria germana després d’una nova suplència de Ter Stegen. Només cinc minuts més tard ha arribat l’1-2 amb un gol en pròpia porteria.

Jonathan Tha no ha pogut impedir marcar en la porteria errònia en una jugada que ha originat Ryan Babel. Aquí ha arribat la reacció de la campiona del món el 2014, que ha igualat amb un penal marcat per Toni Kroos. Una mà clara de De Ligt ha portat els locals a l’opció d’empatar des dels onze metres.

No obstant això, els de Koeman han seguit a la seva i han pogut conquerir el Volksparkstadion d’Hamburg. Donyell Malen ha anotat el 2-3 en una excel·lent acció de Georginio Wijnaldum, i el mateix jugador del Liverpool ha sentenciat a la selecció de Joachim Low i s’ha adjudicat els tres punts que li donen opcions a continuar creient en el bitllet per a l’Eurocopa del 2020.