Món Esport
Henry, molt a prop de convertir-se en l’entrenador del Mònaco
  • CA

El Mònaco ha anunciat la destitució de Leonardo Jardim després del mal inici de temporada de l’equip. L’entrenador portuguès ha pagat els plats trencats després de registrar uns números molt dolents en la seva cinquena temporada al capdavant del conjunt monegasc: només 1 victòria en 12 partits oficials (contra el Nantes en la primera jornada de la Ligue 1). Les quatre derrotes consecutives han condemnat el tècnic i des de França apunten a Thierry Henry com al principal candidat per rellevar-lo en el càrrec.

 

 

El diari L’Équipe informa que el mític exfutbolista francès (que es va formar al planter del Mònaco i que actualment és el segon entrenador de la selecció belga de Robert Martínez que va sorprendre tothom amb una gran tercera posició en el Mundial de Rússia) podria ser anunciat en les pròximes hores com a nou dirigent de l’equip. Sempre segons el mateix mitjà, la incorporació es podria fer oficial, precisament, després del partit de Bèlgica contra Suïssa d’aquest divendres.

 

D’altra banda, Jardim no ha volgut marxar sense acomiadar-se amb declaracions a la pàgina web del Mònaco. “Estic agraït i orgullós d’haver estat capaç d’entrenar el Mònaco durant més de quatre anys. Sempre he donat el millor de mi i he treballat amb passió. Hem aconseguit grans victòries junts i sempre em guardaré per a mi aquests records“, ha valorat l’entrenador, el gran èxit del qual en la seva etapa a la banqueta va ser la consecució de la Ligue 1 durant la temporada 2016/17.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa