Guardiola reconeix que el City va remuntar amb un gol en fora de joc i reclama el VAR

El Manchester City va remuntar contra el Swansea City, però en el 2-3 Agüero estava en posició il·legal

x

Guardiola celebra amb David Silva i Bernardo Silva l’accés a les semifinals de la FA Cup | MANCHESTER CITY

Després de la remuntada aconseguida contra el Swansea City (2-3) que li serveix al Manchester City per accedir a les semifinals de la FA Cup, Pep Guardiola va reconèixer que en el tercer, anotat per Agüero al minut 88, l’argentí es trobava en posició incorrecta i que, per tant, no hauria d’haver pujat al marcador. A més, amb l’1-2, l’àrbitre va xiular penal en una jugada on Cameron Carter-Vickers va pispar-li la pilota a Sterling. Un penal força dubtós. 

 

Un arbitratge que ha despertat força polèmica a Anglaterra. Guardiola, tot i haver-ne sortit afavorit, va defensar la necessitat d’implementar el VAR en tots els partits de la competició. “Lamento que el tercer gol hagi estat en fora de joc. No entenc per què el VAR no s’utilitza en aquesta competició en aquesta ronda. Amb sort, la pròxima temporada, això no passarà. El penal va ser realment afortunat, però és el que necessites, especialment quan estàs en quatre competicions”. 

 

Fins ara, la FA només va aprovar incloure aquest sistema de videoarbitratge en aquells camps d’equips que juguen la Premier League. En aquest cas, el Swansea City juga enguany a la Championship, la segona divisió anglesa, pel que contra el Manchester City no hi va haver la possibilitat de recórrer al videoarbitratge per corregir possibles decisions arbitrals errònies. 

Més informació

Nou comentari