Món Esport
El missatge de conscienciació de Guardiola després de tornar a l’activitat
  • CA

Pep Guardiola ha celebrat que el seu equip hagi pogut tornar als entrenaments, encara que sigui de forma individual, però també ha deixat ben clar que no ha perdut consciència. L’entrenador català ha estat entrevistat pels mitjans del seu club, el Manchester City, i ha insistit en el missatge que ja va repetir diverses vegades durant les primeres setmanes de confinament pel coronavirus: “Casa, mascareta i distància social”.

“Els jugadors tenien ganes de tornar i fer el que els agrada. És especial fer-ho, i més en un dia assolellat. Però nosaltres no estem fent res en especial, els que ho estan fent són els científics, els metges, els sanitaris, els infermers, que s’estan posant en risc per salvar-nos. Nosaltres només complim les normes i el protocol establert per les autoritats”, ha començat valorant Guardiola en la conversa, difosa pel City a través de les xarxes socials.

El de Santpedor també ha enviat un missatge als afeccionats citizens. “Tots els nostres seguidors tenen ganes de veure futbol, però ara la prioritat és una altra. L’important és anar amb compte i seguir les indicacions. Casa, mascareta, distància social… Hi ha gent que està posant la seva vida en risc i hem de ser responsables. No podem cometre errors”, ha sentenciat l’extècnic del Barça, l’equip del qual té molt poques opcions a la Premier League, encarrilada pel Liverpool.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa