Món Esport
Guardiola insisteix: “El Madrid no és el millor equip de la dècada”
  • CA
Pep Guardiola, durant una roda de premsa. | Manchester City

Pep Guardiola ha tornat a la càrrega. En la roda de premsa prèvia al partit del Manchester City contra el Chelsea, l’entrenador català ha seguit afegint llenya al foc generat al voltant de les seves declaracions en què no va considerar el Reial Madrid entre els millors equips de la dècada. Solari, entrenador blanc, el va acusar d’obviar “deliberadament” l’entitat madrilenya a l’hora de valorar els millors conjunts del món. I el de Santpedor no ha callat.

 

“El Madrid ha guanyat tres Champions i són favorits, però no és el millor de la dècada. El Barça, el Bayern i la Juventus han guanyat sis o set lligues i ell només dues”, ha insistit Guardiola, que ha assegurat irònicament que “espero que Solari hagi entès millor el meu missatge”. “Segur que ara estaran encara més contents amb mi”, ha seguit afirmant rialles.

 

El City, per la seva banda, encara un compromís exigent contra el Chelsea després de recuperar el liderat de la Premier League durant aquesta setmana passada. “Serà una autèntica final. Hem jugat un partit més que la resta, encara que no es pot negar que fa uns dies estàvem lluny del Liverpool i ara les coses han canviat”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa