Món Esport
Guardiola parla sobre el futur d’Eric García
  • CA

Pep Guardiola, entrenador del Manchester City, ha parlat respecte al futur d’un dels seus futbolistes, Eric García. El central català no vol renovar amb els citizens i el Barça el pretén des de l’inici del mercat de fitxatges d’estiu. El problema és que el club blaugrana no vol pagar més de 10 milions d’euros, mentre que els anglesos en demanen 20 i la negociació entre entitats no avança.

Mentrestant, Guardiola ha reconegut que “García vol marxar i el Barça el vol”, però tampoc no ha donat cap solució a aquest serial. “No puc donar cap resposta perquè no hi ha acord”, ha afirmat el de Santpedor. Cal recordar que el City s’ha reforçat amb dos centrals, Aké i Dias, preveient la marxa del català, però, de moment, García és citizen.

Per la seva banda, Ronald Koeman, entrenador del Barça, també ha parlat obertament del nom d’Eric García. El tècnic neerlandès no s’ha amagat i ha reconegut que el vol. “Esperem que pugui arribar perquè necessitem centrals, però el tema econòmic del club és complicat”, ha assegurat en roda de premsa. A la vegada, Todibo és un dels futbolistes que podria abandonar el vestidor blaugrana, cosa que encara dificultaria més les coses a Koeman a l’eix de la defensa. 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa