Guardiola, finalista al premi al millor entrenador de l’any

El de Santpedor es disputarà el guardó amb Jürgen Klopp (Liverpool) i Mauricio Pochettino (Tottenham)

La Premier League està d’enhorabona: els tres finalistes al premi The Best al millor entrenador de l’any seuen a banquetes angleses. El català Pep Guardiola (Manchester City), Jürgen Klopp (Liverpool) i Mauricio Pochettino (Tottenham) formaran el podi dels millors tècnics del món segons la FIFA, el guanyador del qual s’anunciarà el pròxim 23 de setembre, durant una gala que se celebrarà a Milà.

Dels tres finalistes, no obstant això, n’hi ha dos que tenen moltes més possibilitats d’emportar-se al guardó. D’una banda, Pep Guardiola va guanyar, amb el City, el pòquer anglès (Premier League, Carabao Cup, FA Cup i Community Shield); de l’altra, Jürgen Klopp va conduir el seu Liverpool, un equip d’autor com els citizens, encara que d’un estil completament diferent, a la glòria europea amb la consecució de la Champions League i la Supercopa d’Europa. El gran camí del Tottenham de Pochettino a la Lliga de Campions avala la feina d’un tècnic argentí que, cal recordar-ho, no havia fitxat cap fubolista durant el mercat de fitxatges de l’estiu del 2018.

Caldrà veure, doncs, si la FIFA premia més el bon rendiment nacional o els èxits internacionals. Aquest aspecte serà el que acabarà determinant qui guanya el premi The Best al millor jugador, del qual el blaugrana Leo Messi n’és favorit juntament amb Cristiano Ronaldo i Virgil van Dijk.

Més informació

Nou comentari