Món Esport
Guardiola confirma que el City es quedarà sense una de les seves estrelles
  • CA

Pep Guardiola i el Manchester City han acceptat que Leroy Sané vol abandonar l’Etihad Stadium i continuar la seva carrera en un altre club. L’entrenador de català ha aprofitat la roda de premsa prèvia al partit del pròxim dilluns contra el Burnley per confirmar totes les especulacions que hi havia al voltant del futbolista alemany, que només té 24 anys i és un dels jugadors amb un futur més prometedor d’Europa.

“Com és sabut, Sané no ha acceptat la renovació de contracte. Si al final de temporada hi ha un acord entre clubs, marxarà. Si no, es quedarà fins que finalitzi el seu contracte”, ha declarat Guardiola sobre Sané, la vinculació del qual amb el Manchester City finalitza el juny del 2021. “El club li ha realitzat dues o tres ofertes que no ha acceptat”, ha afegit el tècnic de Santpedor, que també ha apuntat que “és un bon noi, l’aprecio i no en tinc cap queixa, però vol iniciar una nova aventura”.

“Quan fas una oferta a un jugador és perquè el vols. Sané té una qualitat especial. Però nosaltres volem futbolistes que vulguin estar al club i lluitar pels objectius”, ha sentenciat Guardiola. Cal recordar que Sané va ser un dels efectius més destacats de la temporada passada a l’Etihad Stadium, en què el City va guanyar el triplet anglès. Aquest curs, no obstant això, no ha tingut pràcticament cap minut per culpa de la ruptura del lligament creuat anterior del genoll dret que es va fer durant la final de la Community Shield.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa