Món Esport
Guardiola confessa la seva admiració per Zidane
  • CA

Quan queda tot just una setmana perquè el Manchester City de Pep Guardiola i el Reial Madrid de Zinédine Zidane s’enfrontin en la tornada dels vuitens de final de la Champions a Old Trafford, el tècnic de Santpedor ha parlat del seu homòleg al club blanc. En declaracions a DAZN, Guardiola ha confessat la seva admiració pel francès durant la seva etapa com a futbolista: “Era impressionant. Em vaig enfrontar amb ell algunes vegades amb la selecció”.

Però no només això, el tècnic del City també ha tingut paraules d’elogi cap al del Madrid per la seva tasca com a entrenador. “No es guanyen tres Champions consecutives per casualitat”, ha dit, i ha afegit: “Tampoc no és fàcil treure dues lligues al Barça, l’equip que ha dominat la competició durant l’última dècada”. Amb aquesta darrera declaració, ha inclòs la seva etapa a la banqueta del Camp Nou.

A la vegada, el de Santpedor ha continuat el seu discurs d’humilitat i de treure’s la medalla de favorits. “Hem de ser fidels a la nostra idea fins al final, perquè el Madrid ens pot remuntar i sap com jugar en aquest tipus de contextos”, ha dit Guardiola referint-se a la llarga experiència dels blancs a la Lliga de Campions. “Si no guanyem, hauré fracassat? D’acord, però en el futbol és més fàcil perdre que guanyar”, ha conclòs.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa