Guardiola: “Pot ser que el City m’acomiadi si no eliminem el Madrid a la Champions”

L'entrenador català bromeja en una entrevista a 'Sky Sports' en la qual també deixa clar que no se sent el millor tècnic del món

Pep Guardiola ha deixat clar moltes vegades que ell vol continuar al Manchester City quan acabi aquesta temporada, però també és plenament conscient que si els resultats no arriben, els dirigents del club anglès es plantejaran la seva continuïtat. Tenint en compte que la Premier League acabarà, excepte sorpresa majúscula, a les vitrines del Liverpool, el de Santpedor sap que a l’Etihad Stadium la prioritat és la Champions League.

“Si no guanyem el Madrid, potser vindrà el propietari o el director esportiu, em dirà ‘No n’hi ha prou, volem la Champions’ i m’acomiadarà. En aquest cas, jo els respondré ‘Entesos, gràcies, ha estat un plaer”, ha valorat Guardiola en una entrevista a Sky Sports dues setmanes abans de l’enfrontament d’anada dels vuitens de la Lliga de Campions al Santiago Bernabéu. “No sé, podria passar. Com també que vingués i em digués ‘Ho hem fet bé, en què podem millorar?’. Això és el que ha fet des que estic aquí, intentar millorar”, ha afegit.

Ara bé, Guardiola tampoc no s’ha volgut posar més pressió del compte i ha dit que “no és cert que si guanyes la Champions sigui un èxit i si no ho fas, un desastre. Si fos així, els més de cent anys del Manchester City serien un desastre”. A més, el català no ha volgut considerar-se el millor entrenador del món: “Mai m’hi he sentit, ni quan vaig guanyar sis títols amb el Barça. Vaig fer-ho perquè tenia uns jugadors extraordinaris. Soc un bon entrenador però no el millor. Si em donen un equip que no sigui el City, no guanyaré”, ha sentenciat.

Més informació

Nou comentari