Món Esport
Guardiola: la bèstia negra del Madrid
  • CA

Guanyar el Reial Madrid no és senzill. Fer-ho en onze de disset ocasions, encara més. Pep Guardiola té la mida presa a l’equip de Florentino i ha tornat a fer viure una nit tràgica als merengues. El Manchester City ha eliminat els blancs als vuitens de final de la Champions. És la primera vegada que un equip és capaç de fer fora Zinédine Zidane d’aquesta competició i, com no podia ser d’una altra manera, el tècnic de Santpedor ha estat l’únic que ha pogut complir aquesta gesta.

La primera victòria de Guardiola contra el Madrid en una banqueta va ser un 2-0 al Camp Nou, el desembre de 2008. Qui no se’n recordi del partit, que pensi amb la plantofada de Cannavaro contra el pal, intentant impedir un gol de Messi. El següent duel seria el més èpic de tots. La nit més feliç de Guardiola, segons ha dit moltes vegades. El 2-6. Aquell dia, el tècnic de Santpedor va demostrar que sabia com ferir el Madrid i fer-lo dessagnar al mateix Santiago Bernabéu.

Des de llavors, el 5-0 a Mourinho, el 0-2 de l’anada de les semifinals de la Champions del 2011, la remuntada amb el City en el darrer partit al Santiago Bernabéu… fins a arribar al 2-1 d’aquesta nit. De les disset vegades que Guardiola ha jugat contra els blancs, només ha perdut en dues ocasions i també acumula quatre empats. Pel demés, tot victòries. El de Santpedor no té por del Madrid. Més aviat al contrari. I ara, ja té un camí més pla per a arribar a la final de la Lliga de Campions.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: Enhorabona a agost 07, 2020 | 23:39
    Enhorabona agost 07, 2020 | 23:39
    Guardiola.
  2. Icona del comentari de: Doctor Strangelove a agost 08, 2020 | 08:39
    Doctor Strangelove agost 08, 2020 | 08:39
    Però si el niño nandrolona va fer el ridícul contra nosaltres quan era al Bayern. Doc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa