El Granada fa cas a Vox i sanciona el jugador que va donar suport als ‘8 d’Altsasu’

El porter Unai Etxebarria va lluir una samarreta favorable als nois empresonats i el club li ha obert un expedient disciplinari

El porter del Granada CF Unai Etxebarria va lluir durant la celebració de la classificació europea una samarreta que demanava l’alliberament dels vuit joves d’Altsasu que estan empresonats per una baralla de bar contra uns membres de la Guàrdia Civil. El jove, ex de l’Athletic Club i nascut a Getxo, prop de Bilbao, ha rebut una sanció per part del club en forma d’expedient disciplinari.

Aquest cas es va donar a conèixer després que Onofre Miralles, portaveu del grup municipal de Vox a l’Ajuntament de Granada, ho fes públic a les xarxes socials. “Etxebarria ha aprofitat una celebració històrica per fer apologia del delicte amb l’aplaudiment de la graderia pseudoetarra”, va escriure. El mateix Miralles va demanar que se li obrís un expedient disciplinari i també ho ha celebrat quan així ha estat.

Més informació

Comentaris

  Ricard Agost 1, 2020 9:22 pm
  Pel que sembla el Granada sanciona als jugadors per les seves idees politiques. Curiós. Doncs ja ho saben els juguin al Granada. M'agradaria saber que diuen les autoritats esportives i els jutjats al respecte. És legal?
  Pepe Agost 1, 2020 10:03 pm
  Els faxistes i l’incultura sempre ha estat part del futbol.
  EL GRANADA QUE EL DONIN PEL SAC Agost 2, 2020 8:08 am
  I per fer costat al feixisme. ASCO DE PRESIDENTE DE UN CLUB DEPORTIVO como és el GRANÁ.
  LoPep Agost 2, 2020 9:21 am
  Una prova més de quina justícia podem esperar d'Espanya, cap. Que és exactament la que la societat espanyola vol.
  miquel puigpelat Agost 2, 2020 10:40 am
  En aquest país, o tens ideologia vox o ets carn de presó.
  Ramon A, Agost 2, 2020 11:45 am
  Castella es destruira ella mateixa perque se esta fent avorrir

Nou comentari