Món Esport
El govern espanyol permet als equips patrocinar cases d’apostes durant l’estat d’alarma
  • CA

LaLiga ha emès una circular aquest dimecres en què ha informat que el nou reial decret ha derogat l’article 37 de l’anterior, que impedia la publicitat de les cases d’apostes fora de la franja horària compresa entre la 1 i les 5 de la matinada. D’aquesta forma, els vuit equips espanyols que en principi havien de canviar la seva samarreta per disputar les tres primeres jornades postconfinament, les que es disputaran abans que s’acabi l’estat d’alarma, no ho hauran de fer.

Els beneficiats per aquesta mesura són el Leganés, el València, el Sevilla, l’Osasuna, el Llevant, l’Alabès, el Granada i el Mallorca, precisament el pròxim rival del Barça. Cal destacar que aquests són els equips que llueixen cases d’apostes a la part frontal de la seva samarreta, com a patrocinadors principals, però molts altres conjunts de Primera també les promocionen en altres parts del seu equipament. Tots ells ho podran fer sense cap mena de problema després de la derogació de l’article 37 del reial decret 11/2020 en el nou, el 21/2020.

La modificació del govern espanyol s’ha produït, sempre segons la circular de LaLiga, ”per coherència amb la major flexibilització en matèria de joc establerta durant les fases II i III del Pla per a la Transició cap a una nova normalitat”. Tenint en compte que l’aprovació del reial decret es va produir aquest dimarts, des d’aquest mateix dimecres, quan està previst el retorn del futbol espanyol amb el compromís entre el Rayo Vallecano i l’Albacete, ja s’aplicarà la nova normativa.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa