Món Esport
El govern espanyol no tanca les portes dels estadis als afeccionats aquesta temporada
  • CA

Fernando Simón no ha tancat les portes a la possibilitat que aquesta temporada ja hi pugui haver partits de futbol amb públic a les grades. En una roda de premsa posterior a la trobada amb Piqué, Carvajal, Koke i Illarramendi –representants de Barça, Madrid, Atlètic i Reial Societat, respectivament–, el director del Centre de Coordinació d’Alertes i Emergències Sanitàries ha assegurat que “l’opció està sobre la taula i no s’ha descartat res”.

“Un dels aspectes clau és quan hi haurà públic a les grades. Encara no hi ha una resposta tancada, però el ministre s’ha compromès a fer una avaluació dels riscos. Si es pot fer en la Fase 3, es farà. L’opció està sobre la taula i no s’ha descartat res. Ho decidirem en funció de l’evolució”, ha declarat Simón, que també ha assegurat que si es permet l’entrada d’afeccionats als estadis, es farà quan en totes les comunitats autònomes sigui possible, ja que “no seria just poder tenir públic en alguns camps de futbol fins que tots no en puguin tenir”.

El Barça ja està elaborant un protocol

Segons ha informat la Cadena COPE aquest dimarts, abans de les declaracions de Simón, el Barça està elaborant un protocol per poder acollir seguidors culers aquesta temporada. Sempre segons la ràdio citada, la directiva de Josep Maria Bartomeu considera que els partits al Camp Nou podrien comptar amb la presència d’espectadors a la graderia. Evidentment, amb un aforament força limitat i a mesura que el tram decisiu del curs avanci, sobretot de cara al mes d’agost, reservat per a la Champions League.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa