Així pretén evitar el govern andalús una xiulada a l’himne d’Espanya a la final de la Copa

El conseller andalús d’Educació i Esport, Javier Imbroda, ha revelat que intentarà fer pedagogia

El govern andalús vol evitar una xiulada a l’himne d’Espanya a la final de la Copa del Rei. Tot i que aquest any, després de força temps, el Barça no s’hi ha classificat, el partit que decidirà el títol es decidirà entre dos equips bascos, l’Athletic Club i la Reial Societat. El compromís es jugarà a La Cartuja de Sevilla i amb presència de públic a les grades: així vol dir, tal com van pactar els clubs participants i la Federació Espanyola de Futbol, que el duel se celebrarà durant la temporada 2020/21, quan la situació ho permeti.

Aquest dimecres, el conseller andalús d’Educació i Esport, Javier Imbroda, ha assegurat que “intentaré fer pedagogia i transmetre a les aficions fantàstiques de l’Athletic i la Reial que respectin els símbols nacionals que ens representen a tothom”. “Sé el que suposa aquest respecte, el conec perfectament”, ha afegit el diputat, exseleccionador espanyol. “No en tinguin cap mena de dubte”, ha avisat abans de sentenciar que “la final es disputarà l’octubre, el novembre o el desembre, no tenim pressa”.

Més informació

Comentaris

  Fat Boy Maig 27, 2020 10:26 pm
  Quin tio. Si ens representessin a tots perque els hauriem de xiular?.
  A MI NO AMB REPRESENTA Maig 28, 2020 9:19 am
  Per tant, no diguis que ens representa a tots, si vols que el xiulin, no el posis
  Carles Amela Maig 28, 2020 11:17 am
  (...) símbols nacionals que ens representen a tothom (...) ??? Ni són nacionals (en tot cas estatals) ni representen a tothom (a mi segur que no)!
  Ramon A, Maig 28, 2020 12:08 pm
  Que representen a tothom de se conya

Nou comentari