Golejada rècord a la Premier League

El Leicester City ha aconseguit aquest divendres la major golejada a domicili en la història de la Premier League després de derrotar al Southampton per 0-9, en un partit amb protagonisme de l’espanyol Ayoze Pérez, autor d’un hat-trick, que situa el conjunt de Brendan Rodgers en la segona plaça del campionat anglès.

El partit ha quedat quasi sentenciat als 18 minuts, quan el Leicester ja guanyava per 0-3 i el conjunt local jugava amb deu per la vermella directa a Ryan Bertrand. Abans d’aquesta expulsió Ben Chilwell ha marcat el primer i just després Youri Tielemans ha ampliat la diferència amb una bona rematada.

Ha estat llavors quan s’ha deslligat l’huracà del combinat local. El canari Ayoze Pérez ha marcat dos gols en 20 minuts i Jamie Vardy també ha posat el seu granet de sorra amb dues dianes més. Entre els dos de l’internacional anglès, Ayoze ha aconseguit el seu tercer gol.

També ha marcat James Maddison, a cinc minuts del final, i els ‘foxes’ han completat una victòria històrica que els fa rememorar temps no gaire llunyans, amb la Lliga aconseguida amb Claudio Ranieri en la banqueta. És la cinquena victòria en els sis últims partits del Leicester.