El Girona destrossa el Saragossa i compra l’últim bitllet per al play-off (3-0)

Victòria importantíssima del Girona a Montilivi. De fet, els catalans han caçat al vol l’última oportunitat que tenien per poder tenir alguna opció de classificar-se per al play-off d’ascens a Primera Divisió. Els de Francisco han guanyat amb moltíssima contundència el Saragossa (3-0) i se situen a tres punts del sisè, el Rayo Vallecano, i a cinc del quart, l’Almeria.

El partit s’ha posat de cara per als gironins des de bon començament. Al minut 6 l’àrbitre ha xiulat un penal a favor dels blanc-i-vermells i Stuani no ha perdonat. A la segona meitat, amb els aragonesos buscant l’empat, Nahuel Bustos primer i Mamadou Sylla després han sentenciat el duel.

El Sabadell empata i espera resultats (2-2)

Pitjors són les notícies a terres sabadellenques. Els vallesans han pogut sumar només un punt a Fuenlabrada en un partit que se’ls havia posat de cara a la primera meitat, però que han hagut d’acabar remuntant als minuts finals. Els arlequinats són a dos punts de la salvació, però tots els seus rivals encara han de jugar. Si el Castelló o el Lugo guanyen, pinten bastos per al Sabadell.