Futbolistes professionals subhastaran les seves samarretes amb finalitats benèfiques

Ho faran a través de la pàgina web 'Footballers4Change', una iniciativa que pretén ajudar els més necessitats i promocionar la moda sostenible

 

Diversos futbolistes d’elit han creat una pàgina web de subhastes benèfiquesFootballers4Change, que permetrà als afeccionats licitar pels equipaments oficials dels seus ídols i que tindrà l’objectiu de destinar els ingressos obtinguts a ajudar els més necessitats i promocionar la moda sostenible. Aquesta iniciativa, a més de donar l’oportunitat als seguidors d’aconseguir l’equipament que els jugadors utilitzen durant els partits i destinar els beneficis a finalitats benèfiques, intentarà promoure missatges de sostenibilitat, igualtat i responsabilitat social de la mà de les dones dels futbolistes.

“En una era de producció de moda ràpida i nociva amb l’entorn, Footballers4Change neix influenciada per la convenció de les Nacions Unides sobre el canvi climàtic, on s’adverteix que la indústria de la moda contribueix amb al voltant del 10% de les emissions mundials de gasos d’efecte d’hivernacle“, ha explicat la marca en un comunicat. Aquesta web ha estat fundada per l’emprenedora i dissenyadora Anoesjcka Gianotti, que a través d’anys de treball en el món de la moda i del futbol va pensar que seria bona idea donar l’oportunitat als afeccionats d’aconseguir els articles dels seus ídols per ajudar a causes benèfiques.

“Estem molt entusiasmats amb el potencial de Footballers4Change per ajudar a canviar la forma amb què les persones pensen en la moda i el reciclatge. A més de donar als seguidors l’oportunitat de ser part del viatge de la vida dels jugadors i les seves famílies, tots podem utilitzar el futbol i la moda com una força col·lectiva increïble”, ha explicat la italiana. La primera subhasta de Footballers4Change tindrà lloc a principis de 2020 i la idea ja està rebent un “gran acolliment” entre els jugadors més importants dels principals equips de la Premier League anglesa i de la Lliga Santander espanyola.

Més informació

Nou comentari