Els futbolistes de la Lliga, intransigents: si hi ha risc de contagi, no jugaran

Els jugadors de la Lliga Santander i la Lliga SmartBank, la Primera i la Segona Divisió espanyoles, prioritzen la salut i tornaran als entrenaments quan ho autoritzi el ministeri de Sanitat. Els capitans i els jugadors professionals han deixat clar al president de l’Associació de Futbolistes Espanyols (AFE), David Aganzo, que estan preocupats per les condicions sanitàries que es trobaran quan tornin a l’activitat després de l’aturada forçada per la crisi del coronavirus.

Els futbolistes han expressat la seva “unió absoluta” en la reunió telemàtica que han mantingut amb el sindicat que vetlla pels seus interessos. Per a ells, la salut és la “qüestió fonamental” davant una possible represa de la competició. En aquest context, han reiterat que ha de ser el ministeri de Sanitat el que doni llum verda de forma “definitiva” per poder tornar a l’activitat i que no es plantegen cap data concreta.

Així mateix, els integrants dels equips de la Lliga traslladaran les seves preocupacions tant a Sanitat com al Consejo Superior de Deportes, la presidenta del qual, Irene Lozano, va arribar a un acord amb LaLiga i la Federació Espanyola per al retorn del futbol espanyol. Els jugadors tenen clar que les seves peticions “sempre hauran de ser escoltades”.

 Més notícies

Un grup de socis del Barça denuncia la directiva de Bartomeu

Diversos integrants de la plataforma Dignitat Blaugrana acusen els dirigents blaugrana d'un "presumpte delicte d'administració deslleial i/o corrupció entre particulars"

Bartomeu nomena el directiu que necessitava per continuar presidint el Barça

La junta directiva del club blaugrana aprova la incorporació de Jaume Carreter Felip

Nou comentari