La futbolista Alex Morgan, sobre les acusacions a Cristiano: “Hi ha massa evidències per encobrir”

La jugadora estatunidenca parla en una entrevista a ‘Sports Illustrated’ del cas de presumpte abús sexual de l’estrella portuguesa

Alex Morgan, una de les estrelles del futbol femení, ha parlat amb claredat de les acusacions a Cristiano Ronaldo per un presumpte cas d’abús sexual. La jugadora estatunidenca ja s’havia mostrat crítica amb el portuguès quan va sortir la notícia i, ara, n’ha tornat a parlar en una entrevista a la revista de renom mundial Sports Illustrated. La futbolista defensa activament els drets de les dones tant en l’esport com en la societat.

“Les dones d’avui parlen i és important escoltar-les. Molts es pregunten qui té la raó en aquests casos però quan mires la història de Ronaldo crec que hi ha massa evidències per encobrir i penso que al final els diners ho amaguen tot”, ha etzibat la davantera de l’Orlando Pride i la selecció dels Estats Units. Tot i això, ha assegurat que “no m’acostaré a ell d’una manera diferent de qualsevol altra persona que em pugui trobar” a la gala de la FIFA del pròxim 23 de setembre.

Sobre Cristiano, i la publicació a Twitter que ella mateixa va fer el passat mes de juliol –en la qual donava suport a un article titulat ‘Ronaldo és una icona de la corrupció en l’esport’ que tractava els diferents casos polèmics del portuguès–, Morgan s’ha explicat. “En la publicació vaig voler parlar mínimament d’això i crec que és important seguir donant suport a les dones que es troben en situacions vulnerables on, a més, no compten amb ajuda. No estic dient que (Ronaldo) no sigui un dels millors futbolistes del món, no té res a veure. Una cosa és ell com a esportista i el que ha aconseguit i una altra la seva persona i el que hagi fet. Seguiré sent fidel a allò que sento i penso sobre coses que són importants”, ha raonat.

Més informació

Comentaris

    Gabriel Setembre 9, 2019 3:28 pm
    Es lo malo dl "yo si te creo", q -acabando con algo esencial n dmocracia como es la prsunción d inocncia invirtiendo el ordn probatorio legal x interés d los partidos para volver hacr atractivo el voto y la política n un ejmplo + d suprvivencia ante el dsinterés ciudadano crciente bnficiándose d y haciendo hipertrofiar un lobby hasta el sinsentido -termina por llevar a personas q quizá alguna vez fueron sensatas a hacer declaraciones peligrosas como ésta.

Nou comentari