Món Esport
El futbol espanyol es mobilitza per recaptar fons contra l’ELA
  • CA

Els clubs dels play-off d’ascens a Segona i a Segona B duran a terme la Operación CamisELA, que tindrà l’objectiu de recaptar fons per a la investigació i la lluita contra la malaltia de l’Esclerosi Lateral Amiotròfica amb la cistella de samarretes signades “més gran de la història del futbol espanyol”.

Footers, en col·laboració amb la Fundación Española para el Fomento de la Investigación de la Esclerosis Lateral Amiotrófica, està recollint samarretes signades dels clubs involucrats en els play-off. Les equipacions del Sabadell i el Cornellà, dos dels equips catalans amb possibilitats a canviar de categoria a finals de juliol, ja estan confirmades.

Més enllà dels clubs involucrats, altres entitats com el Reial Madrid, el Reial Betis, el València, el Getafe, el Rayo Vallecano o el Vila-real i futbolistes com Andrés Iniesta, Fernando Torres, Ronaldo, Pepe Reina, Adrián San Miguel, Junior Firpo o Brahim han donat també les seves samarretes signades. Cal recordar que, el passat 18 de juny, l’extècnic del Barça i del Girona Juan Carlos Unzué va anunciar que pateix ELA.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa