Món Esport
El futbol espanyol, aturat indefinidament fins que el govern ho consideri oportú

La Lliga de Futbol Professional i la Federació Espanyola de Futbol han acordat aquest dilluns la suspensió indefinida de totes les competicions professionals de futbol fins que el govern espanyol consideri que la pràctica esportiva es pot dur a terme amb garanties sanitàries per a tots els implicats. “La Comissió de Seguiment prevista en el vigent Conveni de Coordinació RFEF-LaLiga ha acordat la suspensió de les competicions professionals de futbol fins que les autoritats competents del govern d’Espanya i l’Administració General de l’Estat considerin que es poden reprendre sense que això no suposi un risc per a la salut“, han comunicat les dues entitats que regeixen el futbol espanyol.

“Tant l’RFEF com LaLiga volen mostrar el seu màxim agraïment públic als que estan dedicant els seus esforços per prestar els serveis essencials a la població. També volem mostrar el nostre record més sincer per a tots els morts i enviar una abraçada des del món del futbol a totes les famílies que estan perdent els seus éssers estimats”, ha finalitzat el text difós a través dels canals de comunicació oficials d’ambdós organismes. D’altra banda, paral·lelament la Federació també ha aprovat la suspensió de totes les competicions de futbol no professional d’àmbit estatal, “tant en la modalitat principal com en les especialitats de futbol sala i futbol platja”, fins que “les autoritats competents considerin que reprendre-les no suposa cap risc per a la salut dels futbolistes, els cossos tècnics, els empleats i els afeccionats”.

D’aquesta forma, no només han estat suspeses la Primera i la Segona Divisió espanyoles, sinó que les categories que les prossegueixen també han estat aturades indefinidament. A més, l’entitat presidida per Luis Rubiales també ha sol·licitat a les federacions territorials que adoptin les mateixes mesures “per a les competicions d’àmbit autonòmic”, així que la decisió s’ha estès a tota l’activitat futbolística de l’Estat.Comentaris

  1. Icona del comentari de: I ara que! a març 23, 2020 | 20:13
    I ara que! març 23, 2020 | 20:13
    Com ho faran els “futbolerus”? Hauran de parlar d’altres coses. Ho podran fer?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa