Món Esport
El Fuenlabrada confirma 12 positius més per coronavirus, 28 en total
  • CA

Més novetats sobre el cas Fuenlabrada. El club madrileny ha informat aquest dissabte que ha registrat 12 casos nous de coronavirus i que, per tant, la xifra de contagiats al club ja és de 28. L’entitat afectada ha emès un comunicat en el qual ha exterioritzat “dolor i preocupació” pels resultats dels últims tests.

“Quatre dels casos nous estan a Madrid i no han tingut contacte amb ningú des del partit contra l’Elx del passat 17 de juliol. Els altres vuit han donat negatiu els últims vuit dies, però després d’estar aïllats han donat positiu. Dels 12, dos tenien anticossos i ja havien passat el virus, però han tornat a contagiar-se”, ha explicat detalladament el Fuenlabrada, que no ha revelat la identitat de cap dels jugadors, membres del cos tècnic i personal del club.

Per si amb això no n’hi havia prou, l’entitat madrilenya també ha comunicat que “dos contactes estrets del club també han donat positiu”. “Estem avaluant les mesures a prendre davant la situació que estem vivint. Avui iniciarem els contactes amb LaLiga. A més, també volem informar que el jugador hospitalitzat aquest divendres segueix ingressat, estable i amb simptomatologia no greu derivada de la Covid-19”, ha sentenciat el Fuenlabrada.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa