El Fuenlabrada confirma més casos de coronavirus

El club madrileny anuncia cinc positius més, encara que un està pendent d’aclarir

El CF Fuenlabrada ha anunciat aquest dijous a la tarda cinc nous casos de coronavirus, encara que un està pendent d’aclarir, per a un total de 14 positius en la plantilla, comptant els quatre que no van viatjar a La Corunya, on es troba l’equip després que no jugués el seu partit del dilluns contra el Deportivo.

“En la tarda d’avui s’han comunicat quatre casos més de Covid-19 i un cinquè inconcloent, que presenta símptomes i a l’hora d’aquest comunicat està en procés d’aclariment“, exposa el comunicat oficial del club madrileny en la seva pàgina web. “Mancant confirmació amb els resultats que en el dia d’avui ha realitzat la Xunta de Galícia, el número de contagiats en l’expedició ascendiria a deu més les quatre persones que es van quedar a Madrid”, afegeix.

El Fuenlabrada s’està sotmetent a diferents tests des que dissabte passat, 18 de juliol, es conegués un primer cas. El club va saber de tres més el diumenge i el dilluns es va suspendre el seu partit de l’última jornada de LaLiga SmartBank. La cancel·lació del partit ha provocat múltiples crítiques dels equips implicats, ja que estava en joc la zona de promoció i de descens.

D’altra banda, l’actuació tant del club com de LaLiga va ser criticada pel Consell Superior d’Esports (CSD), que va posar en dubte la diligència de la patronal en el cas i va qualificar de “error greu” que l’equip viatgés al seu partit a Riazor. A més, el Comitè de Competició de la RFEF va obrir un expedient disciplinari extraordinari al Fuenlabrada, a l’espera de saber quina és la decisió sobre el partit suspès.

Més informació

Comentaris

    Ramon Juliol 23, 2020 10:05 pm
    Fuenlabrada. Com per anar-hi!

Nou comentari