Món Esport
[FOTO] La provocació de Mourinho als aficionats de la Juventus
  • CA

El Manchester United segueix sent notícia pels seus mals resultats… i per les excentricitats del seu entrenador partit rere partit. En la derrota dels red devils a Old Trafford contra la Juventus de Torí (0-1), que situa els anglesos (segons) a cinc punts dels italians (primers), José Mourinho va tornar a protagonitzar una acció que no té res a veure amb les seves funcions a la banqueta: el portuguès va caure en les provocacions de l’afició visitant, que durant alguns trams del matx van dedicar insults i crits contra la seva figura, i els va respondre a la seva manera.

 

Mourinho va aixecar el seu braç dret i va mostrar el número 3 amb els seus dits en referència al triplet que va aconseguir amb l’Inter de Milà durant la temporada 2009/10, quelcom que mai ha aconseguit la Juventus. Aquesta no és la primera vegada que el polèmic entrenador reacciona a les crítiques amb aquest gest, ja que ja ho va fer quan el Reial Madrid va visitar el Milan l’any després de la seva gesta a Itàlia.

 

El Manchester United, a més, veu com els mitjans de comunicació anglesos també han criticat una altra reacció de Mourinho. En finalitzar el matx, el portuguès va declarar que “Bonucci i Chiellini podrien anar a Harvard a fer unes lliçons sobre com ser defensa central”. “Han estat fantàstic”, va completar. “M’agradaria veure que lloa de la mateixa manera els seus futbolistes“, va opinar l’exjugador Paul Scholes.

 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa