Món Esport
Florentino Pérez denuncia que el Madrid rep un tracte negatiu dels mitjans
  • CA

Florentino Pérez ha protagonitzat unes declaracions molt sorprenents, quan ha assegurat a l’assemblea de socis del Reial Madrid que el club que presideix rep un “tracte diferent respecte als altres equips”. L’empresari madrileny ha denunciat que la premsa té la seva entitat en desconsideració i ha afirmat que no hi ha cap retransmissió on els comentaristes siguin “favorables al Reial Madrid”.

“Tothom veu que hi ha una gran diferència amb els altres equips”, ha reivindicat Florentino Pérez. Ha resultat especialment sorprenent el to que ha utilitzat, amb el qual ha donat a entendre que es tracta d’un fet que comparteix la gran majoria de la població. De fet, s’ha atrevit a utilitzar l’expressió de “clam popular”.

A la vegada, el president del Reial Madrid també ha valorat com ha quedat el món del futbol després de la pandèmia del coronavirus. “Necessitem noves fórmules per ser més competitius”, ha assegurat Florentino Pérez, demanant així una reforma en aquest esport. En concret, ha reclamat canvis al calendari perquè l’afectació de les competicions no sigui tan dura sobre la salut dels futbolistes.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa