La Fiscalia es torna a querellar contra l’exmadridista Xabi Alonso per presumpte frau fiscal

L’exinternacional absolut espanyol hauria defraudat a Hisenda uns 572.008 euros

La Fiscalia ha presentat una querella contra Xabi Alonso per un presumpte delicte fiscal durant l’exercici del 2013. L’exjugador de la Reial Societat, el Liverpool, el Reial Madrid i el Bayern de Munic hauria defraudat a Hisenda uns 572.008 euros. Segons ha informat l’Agència EFE, la demanda també va dirigida a Iván Zaldúa i Ignasi Maestre, els seus assessor i consultor fiscals, respectivament.

De fet, la querella de la Fiscalia assenyala Zaldúa “com a la persona que va planificar l’operació, ja que sabia que l’obligat tributari eludiria el pagament dels impostos que haguessin de repercutir-se als rendiments derivats de l’explotació dels drets d’imatge de Xabi Alonso”, que, per cert, acaba de rebre el títol d’entrenador i ja ha firmat un contracte per entrenar el filial de la Reial Societat.

Es tracta de la segona querella contra l’exinternacional absolut espanyol. La primera, en què es demanen per al basc cinc anys de presó per tres delictes fiscals (suposadament comesos entre el 2010 i el 2012) i Hisenda investiga els seus contractes de drets d’imatge per esbrinar si van ser simulats o no a efectes de tributació, encara està pendent de judici.

Més informació

Nou comentari