Món Esport
Itàlia ja té definida la seva final de Copa
  • CA

El futbol alemany i l’espanyol han reiniciat amb la competició de la regularitat, les seves respectives lligues. En canvi, a Itàlia s’ha optat per sortir de la llarga aturada pel coronavirus amb dos partits de Copa. En concret, han estat les tornades de les semifinals, que han enfrontat la Juventus amb el Milan i el Nàpols amb l’Inter de Milà. Si bé en la tornada estricta del futbol hi va haver un empat a zero entre els dos equips del nord, en el segon partit l’equip classificat ha estat el Nàpols després d’aconseguir un empat a un gol a casa i fer bo l’avantatge d’un gol aconseguit a Milà.

Així, la final de la Copa italiana enfrontarà Nàpols i Juventus, un equip del sud amb un equip del nord, amb tot el que això suposa al país transalpí. Els surenys tindran la tasca, sempre difícil, de fer trontollar el gran domini dels de Torí al futbol italià dels darrers anys. Aquest partit es disputarà dimecres vinent a la seu neutral de Roma.

Com a anècdota final, cal destacar que el primer gol del retorn del futbol italià ha estat obra de Christian Eriksen, jugador de l’Inter, i ha arribat després d’haver-se completat ja un partit sencer sense dianes. A més, el gol de l’empat de Dries Mertens ha estat d’aquells que es recorden, doncs es tracta d’un gol olímpic, és a dir, un llançament directe des de la cantonada del córner.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa