Món Esport
La FIFA sanciona el Cadis sense poder fitxar en les dues pròximes finestres de mercat

El Cadis ha estat sancionat per la FIFA amb la prohibició de fitxar durant les dues pròximes finestres de mercat després de la resolució de l’expedient instruït per la denúncia del Watford FC contra el futbolista Mamadou Mbaye. Els andalusos, líders de la Segona Divisió espanyola, es van reforçar amb el jugador senegalès l’estiu passat, quan encara tenia el contracte en vigor amb el club anglès.

Segons el Cadis, el sistema informàtic de la FIFA va donar el vistiplau a la fitxa d’Mbaye amb el seu filial, fet que confirma que “el club va obrar conforme a la llei, tal com recull la resolució del Comitè de Competició de la Federació Espanyola de Futbol”. L’octubre del 2019 es va acusar el jugador d’haver resolt el seu contracte amb el Watford sense una causa justificada i se li va reclamar el pagament d’una indemnització de més d’un milió d’euros. Els anglesos van intentar arribar a un acord amb els espanyols, però el cas va acabar en denúncia.

D’aquesta forma, el futbolista no podrà jugar durant quatre mesos en competicions oficials i haurà de pagar una multa de 33.000 euros, mentre que el Cadis, que ha anunciat que recorrerà al TAS, el Tribunal d’Arbitratge de l’Esport, no podrà fitxar en els pròxims mercats d’estiu i d’hivern.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa