La FIFA obliga el Cardiff a pagar sis milions pel fitxatge d’Emiliano Sala

El club de Gal·les haurà de fer el primer pagament pel traspàs malgrat la tràgica mort del davanter just després que ambdós clubs arribessin a un acord

La FIFA ha anunciat aquest dilluns que el Cardiff haurà de pagar sis milions d’euros al Nantes pel fitxatge d’Emiliano Sala malgrat la seva tràgica mort just després que ambdós clubs arribessin a un acord pel traspàs, quan va patir un accident d’avió quan viatjava a Gal·les per començar la seva nova etapa futbolística. D’aquesta forma, el conflicte s’ha decantat a favor dels francesos, que no cobraran els 17 milions pactats però sí que rebran la part respectiva al primer pagament acordat.

En el comunicat, el màxim organisme futbolístic internacional ha volgut remarcar que “mai no ha perdut de vista les circumstàncies úniques i específiques d’aquesta situació tràgica”. Ambdós clubs podran apel·lar la decisió de la FIFA al Tribunal d’Arbitratge Esportiu si aquesta no satisfà plenament els seus interessos, encara que hauran de traslladar les seves queixes, com a màxim, d’aquí a deu dies.

Més informació

Nou comentari