La FIFA ha anunciat aquest divendres que, contràriament al que es va publicar fa uns mesos, l’edició d’enguany dels premis ‘The Best’ no es cancel·larà i se celebrarà el pròxim 17 de desembre. “Després d’haver reprès les competicions de forma segura, combinant l’esforç i la solidaritat de tot el món del futbol, el nostre esport s’ha convertit en una de les poques fonts de consol i alegria per a molts. Per tant, és important que la FIFA celebri aquests èxits en un any tan extraordinari”, ha explicat l’organisme.

La cerimònia serà virtual “en observació de les normes de salut pública” i “conforme al principi rector de la FIFA, que prioritza la salut”. En aquest aspecte, de fet, l’ens ha presumit dels jugadors, que “han assumit la seva responsabilitat com a models de conducta, han aportat esperança i han compartit missatges d’unitat durant la pandèmia”. Els premis ‘The Best’ tindran les mateixes categories: millor jugador i jugadora, millor entrenador de futbol masculí i entrenador de futbol femení, millor porter i portera, Fair Play, Puskás, Afició, onze ideal masculí i onze ideal femení.

A més, la FIFA també ha recordat que “els guanyadors es determinaran mitjançant un procés de votació combinat en el qual participaran els capitans i els tècnics de les seleccions, els seguidors a través de la pàgina web i 200 representants de la premsa”. Cal recordar que, aquest 2020, France Football no entregarà la Pilota d’Or perquè considera que la suspensió o cancel·lació de competicions de la temporada passada pel coronavirus impedia que hi hagués igualtat entre tots els futbolistes.Més notícies

La FIFA aprova mesures per protegir les futbolistes durant la maternitat

Les reformes inclouen una llicència de maternitat obligatòria d'almenys 14 setmanes

Mediapro reconeix que va subornar alts càrrecs de la FIFA

Ho va fer per obtenir els drets televisius dels Mundials de futbol del 2014, el 2018 i el 2022

Nou comentari