Món Esport
La FIFA entregarà els premis ‘The Best’ el 17 de desembre
  • CA

La FIFA ha anunciat aquest divendres que, contràriament al que es va publicar fa uns mesos, l’edició d’enguany dels premis ‘The Best’ no es cancel·larà i se celebrarà el pròxim 17 de desembre. “Després d’haver reprès les competicions de forma segura, combinant l’esforç i la solidaritat de tot el món del futbol, el nostre esport s’ha convertit en una de les poques fonts de consol i alegria per a molts. Per tant, és important que la FIFA celebri aquests èxits en un any tan extraordinari”, ha explicat l’organisme.

La cerimònia serà virtual “en observació de les normes de salut pública” i “conforme al principi rector de la FIFA, que prioritza la salut”. En aquest aspecte, de fet, l’ens ha presumit dels jugadors, que “han assumit la seva responsabilitat com a models de conducta, han aportat esperança i han compartit missatges d’unitat durant la pandèmia”. Els premis ‘The Best’ tindran les mateixes categories: millor jugador i jugadora, millor entrenador de futbol masculí i entrenador de futbol femení, millor porter i portera, Fair Play, Puskás, Afició, onze ideal masculí i onze ideal femení.

A més, la FIFA també ha recordat que “els guanyadors es determinaran mitjançant un procés de votació combinat en el qual participaran els capitans i els tècnics de les seleccions, els seguidors a través de la pàgina web i 200 representants de la premsa”. Cal recordar que, aquest 2020, France Football no entregarà la Pilota d’Or perquè considera que la suspensió o cancel·lació de competicions de la temporada passada pel coronavirus impedia que hi hagués igualtat entre tots els futbolistes.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa